Logga
Balbild, killen till höger är bortredigerad ur bild

Vanliga frågor

Beställa

Betalning

Övrigt

Beställa

Hur gör man får att beställa? Först skickar du bilden/bilderna du är intresserad av att få redigerad(e). och beskriver så nogrant du kan vad du önskar få gjort med den/dem. När jag kollat igenom bilden/bilderna återkommer jag med priset för arbetet, accepterar du priset skickar jag sedan mina köpvillkor där det bland annat står kort om PUL, accepterar du dem så kommer jag redigera din/ bild/er inom avtalad tid.

Hur lång tid tar det innan bilden/bilderna är klar/a? Det beror på vad det är för bild och vad som ska göras med den. Men i regel är din bild klar inom 2 arbetsdagar.

Finns det någon åldersgräns? Ja, jag tar inte emot kunder under 18år.

Finns det någon garanti på att jag kommer bli nöjd? Ja, jag erbjuder garanti på alla jobb. Kommer vi fram till att resultatet inte blev som utlovat behöver du inte betala för arbetet. Jag erbjuder även "prisgaranti" vilket innebär att priset aldrig kommer överstiga överrenskommen summa, oavsett tiden det tar för mig att reigera din bild.

Betalning

Hur och när betalar man? Jag erbjuder möjligheten att betala via: - Swish - Banköverföring och bankgiro - Paypal -Faktura Betalning sker inom 48h efter arbetet är slutfört och godkänt av dig. Önskar du betala via faktura är förfallosatumet 14 dagar efter arbetet är slutfört och godkänt av dig.

Finns det någon ångerrätt? Enligt distansavtalslagen har du ångerrätt fram till 14 dagar innan lagd order. Ångerrätten upphör när arbetet påbörjas, Jag kontaktar alltid dig som kund innan jag börjar med din bild/bilder för att du ska ha möjlighet att meddela att du ångrat dig. Skulle det ta mer än 14 dagar från du lagt din order tills dess att jag börjar med den så förlänger jag din ångerrätt fram tills dagen arbetet påbörjas

Övrigt

Kommer du publicera min färdiga bild på internet? Nej, inga bilder kommer varken publiceras eller tryckas utan ditt skriftliga medgivande.

Vilken app/program använder du? Det beror på vad det är som ska göras med bilden/bilderna men de program jag jobbar i är Adobe Photoshop, Lightroom och Illustrator. Jag jobbar inte med några övriga appar/program.